Menyer

Menyer

Vil du ha en meny som vekker oppsikt med et bra design? Vi har god erfaring innen trykking av menyer, og vi produserer menyene slik kundene våre ønsker. LS Offset lager menyer som vekker oppsikt og har et design som er oversiktlig, lekkert og ikke minst informerende for gjestene deres. Det er tilfredsstillende for gjestene å få tildelt en stilig meny, da den er med på å gjøre gjestens opplevelse så bra som mulig.

Vi lager menyer til alle bedrifter – store og små. Hvis du har en liten cafè eller en restaurant, kontakt oss så hjelper vi deg! Vi tilbyr en skreddersydd løsning etter din restaurants behov og stilønsker.

Daglig leder er i dag Claes Fredrik Lindstrøm. Han er sønn av Claes som startet det hele, og har vært med siden han kunne gå. Bedriften har i dag 6 ansatte og har kunder fra nærmiljøet, så vel som fra byråer i Oslo.

Vi er et trykkeri som produserer kataloger, tidsskrifter, brosjyrer, plakater, m.m. Vi er ditt lokale trykkeri i Sarpsborg.

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle